Navigeringshjælp

Udforsk Googles søgeoptimeringsvejledning for at forbedre dit websteds SEO

Du kan sikre dig, at de rigtige personer ser dit indhold ved at gøre dit indhold søgbart og optimere det til søgemaskiner. Dette vil hjælpe dig med at tiltrække mere relevant trafik til dit websted. Lær, hvad du kan gøre for at sikre, at dit websted fungerer godt sammen med Google Søgning.

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering er processen med at gøre dit websted mere synligt og attraktivt for søgemaskiner. Det er også jobtitlen på en person, der lever af dette: Vi har netop ansat en ny SEO for at forbedre vores online tilstedeværelse.

Hvis du har et websted på en automatiseret webhostingplatform som Blogger, Wix eller Squarespace, eller driver en lille virksomhed og ikke har meget tid til at lægge ind på dit websted, er det værd at lære det grundlæggende i at administrere din tilstedeværelse i søgemaskiner. Lidt viden kan hjælpe folk med at finde dit websted langt.

SEO starter guide

SEO Starter Guide er et sæt bedste praksisser til at hjælpe søgemaskiner med at forstå dit indhold og gøre det nemmere for dem at crawle og indeksere det.

Denne vejledning er beregnet til personer, der ejer eller administrerer onlineindhold, der vises i Googles søgeresultater. Hvis du tjener penge på dit onlineindhold, eller hvis du promoverer det på en eller anden måde, er denne guide noget for dig.

Forbedre, hvordan dit websted vises på Google

Der er yderligere ting, du kan gøre for at få dit websted til at se bedre ud på Google, hvis du allerede kender det grundlæggende i SEO.

  Styr Googles crawler og indekserer

  Føj funktioner til søgelister

   Brug strukturerede data til rich results

   Lær JavaScript SEO

Overvåg dine placeringer i Search Console

Search Console er et værktøj fra Google, der hjælper udviklere, webstedsindehavere og SEO-professionelle med at forstå, hvordan deres site performer på Google Search.

   Kom i gang med Search Console

   Nyttige rapporter for SEO’er og udviklere

    Hvad er Search Console?

   Search Console træningsvideoserie