Ny professionel hjemmeside – Få et SEO venligt website

 

 

Der er mange gode grunde til at bruge tid og ressourcer på at udvikle en ny og optimeret hjemmeside, herunder øget salg, flere leads og en højere konverteringsrate.

Hvorfor investere i en ny hjemmeside?

Der er et par vigtige ting, du skal huske på, når du bygger et nyt websted: Sørg for, at webstedet er veldesignet og brugervenligt, har kvalitetsindhold og promoverer webstedet gennem SEO og andre markedsføringstiltag.

Ved at have disse ting i tankerne og lægge det nødvendige arbejde, kan du skabe en succesfuld hjemmeside. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe en professionel, effektiv hjemmeside, der kan hjælpe med at forbedre din virksomheds præstation på flere fronter. Hvis du har en funktionel hjemmeside, kan det være svært at forstå, hvorfor du ville bruge penge på en ny.

Men en funktionel, optimeret, visuelt tiltalende og engagerende side vil hurtigt kunne betale sig, fordi den vil appellere til flere kunder. Det vil være en fordel at booke et møde med et SEO-bureau for at gennemgå din virksomheds hjemmeside og udforske optimeringsmuligheder.

Vores arbejde med hjemmesider er vist nedenfor. Du kan finde inspiration i layout, grafiske løsninger og meget mere. Alternativt kan du lade os gøre webarbejdet for dig.

Vi er online med din nye hjemmeside

Som erhvervsdrivende forventes det, at du i stigende grad er synlig på internettet, og din hjemmeside er en central del af det. Det skyldes blandt andet Danmarks status som et af de mest digitale samfund i verden. Mange offentlige og private bureauer er blevet digitaliseret, hvilket gør det nemmere for folk at få adgang til information og tjenester online.

Efterhånden som det er blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at have en online tilstedeværelse, er forbrugerne kommet til at forvente dette af virksomheder. Dette skaber et krav om, at virksomhederne opretholder en aktiv tilstedeværelse på digitale medieplatforme. Men for virksomheder handler online synlighed og tilstedeværelse om meget mere end blot at blive set.

Hjemmesiden skal være direkte kompatibel med virksomhedens brand, men samtidig også klart udstråle de kompetencer og kvalifikationer, som virksomheden besidder. Det kan være svært at skabe en professionel, effektiv hjemmeside, der stemmer overens med din brandidentitet. I dette indlæg guider vi dig gennem processen med at skabe et websted, der opfylder disse kriterier.

Den bedste oplevelse

Tidligere var udvikling af nye websteder stort set begrænset til emneeksperter. For at være hhv skal du kunne kode. HTML, CSS og PHP er alle vigtige kodesprog, der bruges til at oprette websteder. I disse dage ser markedet helt anderledes ud, hvor flere udbydere kommer ombord. Du kan både oprette og udvikle hjemmesider med professionelt udseende – ingen grund til at kode fuldstændigt.

WordPress (CMS) er en af ​​de mest populære platforme at bruge. I WordPress kan du nemt og nemt skrive artikler, indsætte billeder, hvor du vil, udvikle designs og tilføje funktioner, der kan gøre din virksomheds online tilstedeværelse unik. For mere information om udvikling af et WordPress-websted, se venligst vores blogindlæg.

Potentialet for at udvikle en ny hjemmeside ved hjælp af WordPress er praktisk talt ubegrænset – hvilket kan forklare hvorfor WordPress bruges til at drive 40 % af alle hjemmesider. Det er afgørende, at din hjemmeside giver dine besøgende den bedst mulige oplevelse, uanset hvilken branche du befinder dig i. De faktorer, der bidrager til et websteds succes, kan variere meget, fra dets brugervenlighed og lydhørhed til dets overordnede design.

Når du opretter en ny hjemmeside, kan det være nyttigt at samarbejde med et webbureau, der har erfaring og ekspertise på området. Dette kan hjælpe med at undgå eventuelle problemer, der måtte opstå. Der er flere faktorer at overveje, når man bygger og udvikler en ny hjemmeside. I det følgende afsnit vil vi gennemgå nogle af de vigtigste parametre, du skal huske på.

Vores proces

1. Vi danner  rammerne for projektet i fælleskab.
2. Der udarbejds prototyper, som bliver sendt til godkendelse
3. Designet bliver implementeret på din hjemmesde

Hvad er dine behov?

Det er essentielt, at du definerer dine behov og ønsker, inden du går i gang med at skabe og udvikle en ny hjemmeside, både i forhold til funktionalitet og design. Som ekspert på dit brand og dine kunder er du i den bedste position til at vide, hvad du og de ønsker fra din hjemmeside. Det er vigtigt at overveje, om din hjemmeside primært skal fungere som et online showroom for dine produkter eller services, eller om den skal være optimeret til brugerflow og andre faktorer.

I vores blogindlæg, “SEO optimer webshop”, diskuterer vi, hvordan man optimerer en webshop for bedre søgemaskine synlighed. Der er mange faktorer at tage stilling til i opstarts- og udviklingsfasen af ​​et projekt, hvorfor det kan være en fordel at have et webbureau som klangbund.

Styr på din konverteringsoptimering?

Når du har afklaret dine behov og fundet et webhotel og domæne, kan du begynde at se på udviklingen og opsætningen af ​​din professionelle hjemmeside. Det handler ikke kun om at generere en masse trafik. Hvis brugerne ikke konverterer, når de først ankommer til dit websted, kan du overveje at foretage ændringer på dit websted. Hvis du vil se resultater og konverteringer, skal du angive, hvilke handlinger brugeren skal foretage.

Det kan være alt fra kunder, der kontakter dig eller tilmelder dig dit nyhedsbrev, til forbrugere, der køber dine produkter eller sender dig forespørgsler. Dette er også kendt som konverteringsoptimering. For at få brugerne til at foretage den ønskede handling er det vigtigt at have klare CTA’er, tilgængelige kontaktformularer og letnavigerede informationsstrømme på siden.

Konverteringsoptimering er tæt forbundet med optimering af brugeroplevelsen (UX). For at være på forkant med kurven er det vigtigt at holde sig opdateret og sikre, at både en gammel og en ny hjemmeside altid er op til de nyeste branchestandarder.

Gør din side SEO-venlig

En veldesignet hjemmeside, der er skræddersyet til målgruppens købsrejse, kan være behjælpelig, men det nytter ikke meget, hvis den ikke er optimeret til søgemaskiner. Designet og layoutet af en hjemmeside kan spille en væsentlig rolle for dens placering på søgemaskiner. Der er flere parametre, der spiller en rolle i søgemaskineoptimering (SEO).

Din sides indhold, links og tekniske opsætning er alle vigtige faktorer for dens succes. Sørg for at være opmærksom på dem alle for at sikre din sides succes. Du skal også fokusere på lokal SEO for at komme op på søgninger lavet i dit område. Hastigheden på din hjemmeside er især vigtig i forhold til dens samlede ydeevne. Det er ideelt at have en hurtig sidehastighed på både desktop og mobile enheder.

WordPress er et brugervenligt CMS-system, der er effektivt til SEO-formål. Det kan også være en del af grunden til, at mange vælger WordPress, når de skal udvikle en ny hjemmeside professionelt.

Responsivt design

Siden smartphones først dukkede op for mange år siden, er små elektroniske enheder blevet en stadig større del af vores dagligdag. Det understøttes af data fra Kulturministeriet, som viser, at blandt personer i alderen 15-75 år, der bruger smartphone, er den gennemsnitlige tid på internettet knap 4 timer om ugen. Mange mennesker henvender sig dog stadig til computere, når de skal foretage større indkøb eller læse vigtige dokumenter.

Derfor er det ekstremt vigtigt, at en hjemmeside er designet på en sådan måde, at den er responsiv over for forskellige enheder og skærmstørrelser. Hvad betyder det for noget at være lydhør?

Det er relativt enkelt. Det betyder, at din hjemmeside kan ses optimalt på forskellige enheder, herunder desktops, smartphones og tablets. En responsiv hjemmeside omtales også på sin egen måde som mobilvenlig, fordi den på trods af sin enkelhed giver problemfri adgang til hjemmesiden på alle typer enheder. Da vi i stigende grad bruger vores smartphones til en række forskellige opgaver, er det ikke kun vigtigt, at din hjemmeside er responsiv på forskellige enheder, men også at den er responsiv overfor forskellig software.

Virksomheden bruger en række forskellige operativsystemer, herunder Windows, iPhone og Android. Hvis du arbejder i WordPress, kan du nemt tilpasse en ny hjemmeside, så den passer til alle platforme, enheder og størrelser af enheder. Udover vigtigheden af, at en ny hjemmeside er responsiv, så den fremstår professionel og flot i mødet med nye eller gamle kunder, er en responsiv side også en fordel i forhold til SEO.

Algoritmen, som Google har prioriteret højt, er, at den nye hjemmeside er responsiv på både desktop og smartphone. Hvis en ny hjemmeside er optimeret til mobile enheder, kan det have en positiv indflydelse på virksomhedens placering i søgemaskinernes resultater. Omvendt vil en hjemmeside, der ikke er mobilvenlig, blive hårdt straffet i forhold til placering på eksempelvis Google.

Professionelt design, der afspejler din virksomhed

Det første indtryk tæller! Det gælder også i den digitale verden. et par sekunder. Det tager lang tid at overbevise eller skræmme besøgende væk fra din hjemmeside. For at vinde kapløbet mod uret skal du være i stand til at styre din tid effektivt og planlægge fremad. Det er vigtigt at have en professionelt designet hjemmeside for at fange og appellere til forbrugerne.

En hjemmeside bør ikke kun være nogle oplysninger. Din hjemmeside skal afspejle din vision og være udviklet på en sådan måde, at din virksomhed har et positivt fokus!

Det er vigtigt at gøre et godt førstehåndsindtryk, da du kun har én chance for at gøre det. Med en veldesignet hjemmeside kan du med det samme fange dine besøgendes opmærksomhed og holde dem engageret i længere tid. Det er vigtigt at være opmærksom på udseendet af din hjemmeside. Hos vores virksomhed er vi specialiseret i at skabe hjemmesider af høj kvalitet, der afspejler din stil, logodesign og farvepalet.

På denne måde kan du skille dig ud fra konkurrenterne. Sørg for, at din virksomhed er synlig online og appellerer til din målgruppe med grafik, der vil overbevise dem! Når du arbejder med H Medier, kan du slappe af velvidende, at det grafiske design og teksten på din hjemmeside er i gode hænder. Hos vores virksomhed er vi stolte af at skabe brugerdefinerede webdesign, der passer perfekt til vores kunders behov og præferencer.

Uanset om du leder efter et slankt og moderne websted eller noget mere traditionelt, vil vi arbejde sammen med dig om at skabe en unik og visuelt forbløffende hjemmeside, der perfekt afspejler dit brand. Med skræddersyet webdesign tiltrækker du ikke kun flere besøgende, men også besøgende fra den rigtige målgruppe.

Hastigheden er afgørende

Vi har diskuteret dette emne før, men det er stadig et meget vigtigt emne at tage fat på. Vi har vænnet os til folk på internettet, som ikke ønsker at bruge tid på hjemmesider, der loader langsomt eller ikke har et professionelt design. Hvis din hjemmeside indlæses langsomt, kan du miste potentielle kunder, som måske vælger at gå sammen med en konkurrent, hvis hjemmeside indlæses hurtigere.

Hastighed er derfor afgørende for at være foran konkurrenterne. Du risikerer dog også at miste potentielle kunder, hvis du vælger dit hjemmesidedesign dårligt. Søgemaskiner rangerer individuelle websteder efter deres hastighed. Når du udvikler en ny hjemmeside, er det vigtigt ikke kun at overveje sidens hastighed, men også den visuelle oplevelse.

Du bør arbejde for, at hele backend’en lever op til kravene for at optimere hastigheden på hjemmesidens database og server. Det er både nemt og hurtigt at tjekke din hjemmesides aktuelle hastighed. For at bruge dette værktøj skal du blot indtaste dit domænenavn på siden. Det vil derefter give dig nøgletal relateret til din hjemmesides hastighed, så du kan få indsigt i dens ydeevne.

Track dine data

Uden sporing er en ny hjemmeside ikke meget værd. Ikke sporing af brugerdata gør det svært at forstå, hvor dine brugere kommer fra, og hvad de gør, mens de er på din side. I stedet for at bygge en hjemmeside, der er uprofessionel og ikke fungerer godt, så byg en hjemmeside, der er professionel og fungerer optimalt. Disse oplysninger er yderst relevante, fordi de kan hjælpe dig med at forstå kunderejsen og identificere, hvor brugerne kan fare vild i købsprocessen.

Det er derfor afgørende at spore besøgendes handlinger for at måle, om de foretager de ønskede handlinger – og om der er behov for ændringer i strategien, hvis de ikke gør det. Der er flere forskellige professionelle værktøjer, der kan spore brugeradfærd på en hjemmeside.

Disse værktøjer kan bruges til at bestemme, hvordan brugere interagerer med et websted, hvilke sider de besøger oftest, og hvilken type indhold de er interesserede i. Ved at forstå, hvordan brugere interagerer med et websted, kan virksomheder træffe informerede beslutninger om, hvordan de forbedrer deres online tilstedeværelse og bedre servicerer deres kunder.

Der er en række forskellige værktøjer, der kan bruges til at spore og analysere websitetrafik, herunder Google Tag Manager, Google Analytics og Facebook Pixels. Hvert af disse programmer har forskellige funktioner, men fælles for dem alle er, at du kan spore brugeradfærd på forskellige måder.

De data, som disse værktøjer indsamler fra din hjemmeside, kan efterfølgende bruges strategisk, både hvad angår brugervenlighed og i arbejdet med annoncering på platforme som Google eller Facebook.

Indhold på din hjemmeside

Har du styr på backend, design, responsivitet og tracking, er du allerede godt i gang med at arbejde med en ny hjemmeside. Dette skyldes, at disse faktorer alle er vigtige aspekter af webstedsudvikling og administration. Ved at have kontrol over dem, vil du nemmere kunne oprette og administrere en ny hjemmeside. Indholdet i stykket er også afgørende.

For det første er det vigtigt, at indholdet på din hjemmeside stemmer overens med din overordnede brandidentitet og strategi. Hvis du har en klar digital marketingstrategi med veldefinerede retningslinjer for verbal og visuel kommunikation, kan du bruge denne som fundament for din hjemmeside. For at skabe et stærkt brand er det vigtigt, at dit sproglige indhold (f.eks. måden du skriver og taler om dit brand) på) matcher dit tonefald og visuelle udtryk.

Hvis du bruger billeder eller fotografier og gerne vil se professionel ud, kan du hyre en fotograf til at tage dine billeder. De billeder, du vælger at bruge på din hjemmeside, er ofte også det første indtryk, brugerne har af dig og din virksomhed. Indholdet på din hjemmeside er vigtigt ikke kun i forhold til at matche dit brand og udtryk, men også i forhold til SEO.

Det er ekstremt vigtigt, at dit indhold også er relevant. Der er flere forskellige faktorer at overveje, men først og fremmest bør du dele indhold, der opfylder Googles E-A-T retningslinjer. Indholdet på din hjemmeside bør være struktureret omkring forskellige søgeord, som dine kunder og potentielle kunder bruger, når de søger på en søgemaskine. Dette vil hjælpe dit websted med at rangere højere på søgemaskineresultatsider (SERP’er), hvilket gør det mere sandsynligt, at folk vil finde og besøge dit websted.

Optimer teksten professionelt på dit website

Det er vigtigt at have tekst på hver side på dit websted. Tekst, som du og dine kunder kan se på din hjemmeside, kaldes “on-page”-tekst. Det er vores erfaring, at det er fordelagtigt, at alle on-page-sider indgår noget tekst. Men selv nogle få sætninger er bedre end ingenting. Hvilket indhold skal med i teksten? – Synes du, det er nok.

Det er vigtigt at vælge de rigtige søgeord forskellige steder. Disse søgeord er også kendt som søgetermer. For at tjekke disse søgeord til din hjemmeside bruger vi analyseværktøjer, så vi ved, hvilke ord en forbruger oftest søger efter. Det er vigtigt at være klar over, hvad din hjemmeside kan tilbyde modtageren, både hvad angår on-page tekst og søgeord.

På denne måde vil Google være i stand til at scanne dit websted mere effektivt og forstå, hvad det handler om. Så snart Google ved, hvilke søgeord du vil rangere efter, kan de begynde at inkludere dig i relevante søgeresultater. Dette er en kompliceret proces, som du ikke behøver at bekymre dig om.

Vi er endnu ikke færdige med at skrive teksten, for du må ikke glemme “link-building”, som henviser til links fra og til andre sider, fra din hjemmeside eller Google. Fordi H Medier kan give dig en professionel og ny hjemmeside, kan du fokusere på det, du kan lide og overlade det hårde arbejde til os. Vi er fokuseret på at levere EAT-venligt indhold af høj værdi til Google, så du ikke behøver det.

Hvad koster det?

En ny hjemmeside, der er veldesignet og velfungerende, kan spare dig for en masse tid. Hvis dine produkter eller tjenester vises på en overskuelig og professionel måde på din hjemmeside, så vil nuværende og potentielle kunder finde det nemmere at navigere på siden. Vi lever i et digitalt samfund, hvor kravene til design og funktionalitet er afgørende.

Derfor er det vigtigt med en ny hjemmeside, der lever op til mange krav og forventninger. Det er vigtigt at se udviklingen af ​​en ny hjemmeside som en investering for din virksomhed, som kan give meget tilbage på sigt. Det kræver både professionel og teknisk ekspertise at skabe en hjemmeside, der opfylder alle kravene, og som også er effektiv til at konvertere besøgende.

Det er ikke altid en god idé at hoppe over hegnet, hvor det er lavest. Der er to måder at løse dette problem på: Lav enten din egen løsning eller køb en billig. Der er ofte en tæt sammenhæng mellem pris og kvalitet. Det kan være en god investering at hyre et specialiseret bureau til at udvikle din nye hjemmeside, både på kort og lang sigt. Dette bureau kan hjælpe med at sikre, at din hjemmeside er effektiv og effektiv, og hjælper dig med at opnå de ønskede resultater. Hvad koster dette? Der er ikke noget klart svar på dette spørgsmål.

Der er en række forskellige parametre, der spiller ind. Hvor stor skal den nye hjemmeside være, hvor mange undersider skal den indeholde, hvad er kravene i forhold til grafisk præsentation og design, og skal der tilføjes særlige funktioner, såsom at kunne købe produkter, services eller likes? Med andre ord vil den præcise pris altid afhænge af, hvad dine behov og ønsker er i forhold til sidestørrelse, funktioner og design. Intet WordPress-websted er ens, de er alle unikke og burde kunne forskellige ting.

Den endelige pris kan først fastsættes, når handlingsplanen og alle detaljer om sidens funktionalitet er fastlagt. Det er vigtigt at bemærke, at du ikke kun betaler for selve den fysiske side, men også for det grafiske og designmæssige udtryk. Arbejdet, der ligger i at skabe og vedligeholde et websted, er betydeligt, og det omfatter både de tekniske aspekter af at sikre optimal ydeevne og funktionalitet, og udviklingen af ​​engagerende og relevant visuelt og verbalt indhold. Designet af siden er også en afgørende faktor for at forstærke den overordnede brandidentitet.

Det er vigtigt at bemærke, at når først et WordPress-websted er udviklet, kan det nemt opdateres efter behov – hvilket sikrer, at både plugins og systemet er optimeret og opdateret med den seneste sikkerhedsudvikling. Plugins og løbende opdateringer er to helt essentielle elementer i arbejdet med en ny hjemmeside på WordPress. Disse værktøjer gør det muligt at installere udvidelser løbende, så du altid fremstår professionel og kan opdatere din side efter dine forretningsbehov.

Hjemmesidens pris er beskrevet i vores blogindlæg. Nogle af vores kunder har også brug for hjælp til SEO, at finde på alle mulige ord relateret til deres virksomhed, såsom deres arbejdsmiljø, forplejning og nytårsmenu mv.

Vælg det rette webbureau

Når du vælger et web- eller SEO-bureau til at udvikle din nye hjemmeside, er det vigtigt at overveje forskellige faktorer for at sikre, at du træffer den bedste beslutning til dine behov. Det er vigtigt for begge parter at kunne kommunikere effektivt og give konstruktiv feedback, der kan bruges til at forbedre hjemmesiden. Hos H Medier har vi flere års erfaring med at udvikle hjemmesider. Vi har et team af erfarne udviklere, som kan lave en hjemmeside, der opfylder dine specifikke behov.

Vores mål er at være det foretrukne webbureau i København, og vi tror på, at gennemsigtighed i vores kommunikation er nøglen til at opnå dette. Hvis H Media bliver valgt til at udvikle en ny hjemmeside, vil der være tæt dialog mellem udviklerne og kunden gennem hele processen, så kunden er med fra start til slut. Vi handler kun, når vi har en klar retning for, hvilke mål, ønsker og behov kunden har. Vores kursus er fleksibelt og skræddersyet til dine behov.

Rebranding af din virksomhed

Står din virksomhed over for en rebranding eller står midt i den, kan det være et klart initiativ for den nye identitet også at overveje at lave en ny virksomhedshjemmeside. Rollen af ​​visuelle elementer i kommunikationen af ​​et brand eller en virksomheds identitet er væsentlig. Det kan være en visuel repræsentation, som virksomheden har, eller et logo, der er, hvad kunderne forbinder med virksomheden eller dens produkter og tjenester. Hvis virksomheden planlægger at ændre sit navn og logo som en del af en rebranding indsats, skal den sandsynligvis også oprette en ny hjemmeside.

Hjemmesiden er en virksomheds egen platform, hvor den kan præsentere sig selv og sine produkter og services præcis, som den vil. Hvis du laver et rebrand, skal du højst sandsynligt også opdatere og tilpasse dine sociale medier og profiler på tværs af alle platforme, så meget det samme gælder for hjemmesiden.

At designe og bygge en ny hjemmeside, der både er funktionel og æstetisk, kræver tålmodighed og erfaring. Det kan være udfordrende at arbejde med, hvis du ikke er bekendt med det. En virksomheds hjemmeside skal normalt formidle en følelse af professionalisme, i modsætning til at fremstå hjemmelavet og uprofessionel.

For at undgå dette kan du få hjælp til at designe og lave en ny hjemmeside hos fx et marketingbureau som os hos H Medier. Vores team af grafiske designere kan skabe en veldesignet hjemmeside med de rigtige knapper, funktioner og billeder. Vores team af skribenter er eksperter i at skrive SEO-optimerede tekster, der kan hjælpe en ny hjemmeside med at rangere højt på søgemaskinerne.

Hvis din virksomhed gennemgår en rebranding og skifter navn eller titel, kan det være nødvendigt at oprette en ny URL og hjemmeside. Dette er ikke bare en opgradering eller justering af den tidligere hjemmeside, men en helt ny hjemmeside fra bunden. At få en professionel webdesigner til at hjælpe med din hjemmeside kan være en god idé, hvis du ikke selv har meget erfaring med webdesign.

En professionel kan gøre designprocessen meget nemmere og mere effektiv, og kan skabe en hjemmeside, der er velfungerende og har alle de funktioner, du har brug for. Du kan kontakte os for at drøfte dine behov og se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hjemmeside FAQ

Er det nemt selv at lave en ny hjemmeside?
Det har aldrig været nemmere at oprette et websted for enhver virksomhed eller enkeltperson. Der er mange brugervenlige værktøjer og skabeloner (CMS), som du kan bruge. Disse værktøjer indeholder en lang række præ-designede skabeloner, der nemt kan tilpasses til dine behov. Du kan undgå en masse arbejde ved ikke at hårdkode ting.
Hvilke værktøjer kan jeg bruge til at lave en ny hjemmeside?
Der er mange forskellige værktøjer og programmer alt efter præference. Det mest brugte værktøj til at bygge hjemmesider er WordPress. Der er mange webstedsbyggere tilgængelige, herunder Wix, Webnode, Weebly og Jimbo. Afhængigt af hvad du har brug for, bør du vælge det tilsvarende værktøj.
Hvorfor er en god hjemmeside vigtig?
En veldesignet hjemmeside kan være et værdifuldt aktiv for enhver virksomhed. Ved at investere i en god hjemmeside kan du sikre dig, at din virksomhed har en stærk online tilstedeværelse, der kan nå ud til et bredt publikum.
Dit brands tiltrækningskraft på potentielle kunder er en nøglefaktor for at generere konverteringer. At skabe en stærk og loyal kundebase starter med at sikre, at dit brand appellerer til dem på en række forskellige niveauer. Vi lever i en digital tidsalder, hvor funktionalitet, æstetik og design er meget efterspurgt, så en dårlig side vil blive afvist af brugeren.
Hvad koster en ny hjemmeside?
Du kan oprette en hjemmeside gratis ved hjælp af forskellige værktøjer. Hvis du vil spare tid, og du ikke betragter dig selv som en ekspert i hjemmesidedesign, kan du få en anden til at designe din hjemmeside for dig. Pris er normalt relateret til kvalitet. Det koster penge at købe et domæne og bruge en webhostingtjeneste. Prisen på dit websted vil afhænge af det indhold og den funktionalitet, du har brug for.
Hvad er en SEO optimeret hjemmeside?
SEO betyder, at din hjemmeside er optimeret til søgemaskiner. Hvis du optimerer din hjemmeside, vil Google vælge at placere den højere i søgeresultaterne. Dette øger dine chancer markant for at generere trafik til din hjemmeside. At gøre din hjemmeside SEO-optimeret kan være en værdifuld investering.

Angivelse af kilder

  • Se Awwwards.com for inspiration til hjemmesider.
  • Hos Dribbble.com, kan du se forskellige webdesigns, som du kan lade dig inspirere af.