Pay per click (PPC)2023-09-03T23:14:01+02:00

Pay per click (PPC)

Bliv fundet

Få resultater

Få flere kunder og øge din profit med kraftfulde søgekampagner, der når den rigtige målgruppe, på det rigtige tidspunkt.

Vær synlig, hvor vi ved, at din målgruppe færdes.

Vores ekspertise inden for betalt søgning

Som Google Premier Partner-bureau er vi en af ​​Europas førende eksperter i betalte søgenetværk.

Læs vores casestudier

Google ads

Vær synlig for kunder, når de søger efter brands som dit på Google Søgning og Maps.

Google shopping

Få det fulde udbytte af dine e-handelssalg med ekspert Google Shopping-kampagner

Microsoft Bing search ads

Nå nye målgrupper, når de søger efter brands som dit på Microsoft Search

Microsoft shopping

Få flere kunder til dine produkter med engagerende detailoplevelser gennem shoppingkampagner

Klar til at tale med en specialist?

Seneste SEO-artikler

Få indblik i branchetrends, nyheder og holdninger fra vores SEO-eksperter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Klar til at tale med en specialist?

Hvorfor investere i betalt søgning?

Med hjælp fra vores betalte søgeeksperter kan du øge din synlighed for at nå en bredere målgruppe på en omkostningseffektiv måde, med målbare resultater, der nøjagtigt sporer din ROI.

Ram plet

Vores betalte søgeannoncer kan målrettes meget, så du kan nå specifikke demografier, placeringer og endda det tidspunkt på dagen, hvor din målgruppe er mest aktiv. Det betyder, at du kun betaler, når nogen klikker på din annonce, så du ikke spilder penge på folk, der ikke er interesseret i dit produkt eller din service.

Når der sker ændringer i din virksomhed, med din målgruppe eller i dit specifikke marked, har betalt søgeannoncer fleksibiliteten til at tilpasse sig. Vi kan hurtigt og nemt justere dine annoncekampagner, så du altid er opdateret.

Datadrevne strategier

Vores datadrevne tilgang til betalt søgning sætter automation og førstepartsvirksomhedsdata i centrum for alt, hvad vi gør, hvilket betyder, at vi træffer beslutninger baseret på videnskab frem for intuition.

Vi fokuserer på at integrere virksomhedsdata for at komme ud over de forfængelighedsmetrikker, der er almindeligt anvendt i branchen, og i stedet optimere kampagner baseret på rentabilitet og deres effekt på bundlinjen.

Erfaring er vigtig

Vi har skabt succesfulde betalte søgekampagner for stort set alle typer virksomheder. Vores indgående erfaring med at arbejde med både e-handels- og leadgenereringskunder adskiller os fra de fleste andre bureauer.

Vi kan tilpasse målrettede strategier fra mindre voksende kunder til store multinationale virksomheder, der dækker et bredt budget. Det vigtigste at huske er, at vi altid vil skabe en skræddersyet betalt søgestrategi til dig, understøttet af integreret forretningsdata for at bevise vores effektivitet.

Vores tilgang til betalt søgning

Vores målrettede tilgang til betalt søgning handler om at udgrave vigtige indsigter og effektiv optimering af konti for at generere bemærkelsesværdige resultater for din virksomhed. Med vores Insights- og Tekniske team dedikeret til innovation, holder vi altid ørerne åbne for nye tendenser.

Vi er avancerede chauffører

En blended, fuldt udnyttet Paid Search-strategi er essentiel for langsigtet vækst. Selvom det er vigtigt at maksimere efterspørgslen i den nedre del af funnelen, vil en enøjet tilgang føre til et fald i markedsandelen over tid.

Ved at blande salgsaktiveringskampagner med brandbuilding kan vi hjælpe dig med at drive langsigtet vækst. Og ved at køre opmærksomhedsskabende annoncering i tandem med salgsaktiveringskampagner, driver vi mere bæredygtig PPC-aktivitet.

Vi har de rigtige forbindelser

For enhver betalt søgeagentur er stærke relationer afgørende for succes. Gennem årene har vi opbygget gode forbindelser til alle de store marketingplatforme – fra Google og Microsoft Ads til Facebook, Instagram, LinkedIn og Amazon.

Vi har også gode relationer til vores kunder. De er baseret på fuld tillid og gennemsigtighed, fastsættelse af klare KPI’er og mål fra starten og være så responsive som muligt.

Vi arbejder ikke i isolation

Vi tror, at fremtiden for søgemarketing ligger i en fuldt integreret tilgang. Derfor vil vi arbejde tæt sammen med vores SEO-team for at administrere dit budget mere effektivt og opbygge integrerede dashboards, der hjælper med at identificere, hvor der kan spares. Vi vil også arbejde side om side med vores kreative team for at producere aktiver og landingssider, der markant forbedrer din konverteringsgrad og inspirerer til prisvindende kampagner.

Vi er mere end en PPC-bureau

Working with HMedier means exposure to all areas of digital, whether that’s advertising, brand or website design.

Læs vores casestudier

SEO

Vi kombinerer teknisk ekspertise, indhold og brugeroplevelse for at skabe og levere SEO-strategier, der leverer resultater og øger profitten.

Læs mere

Brand

Dit brand skal høres. Fra strategi til design hjælper vi dig med at vinde hjerter og sind, når du ikke er i rummet.

Læs mere

Paid markedsføring

Frie slip for moderne digital annoncering med en af Europas førende bureauer for paid annoncering. Nå ud til hele verden. Slå dine mål. Sæt standarden.

Læs mere

Webdesign

Vi kombinerer dybtgående ekspertise inden for SEO, strategi og UX for at skabe højhastigheds, tilgængelige websteder, der skaber et varigt indtryk og giver resultater.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal jeg bruge på betalt søgning for at være succesfuld?2023-09-03T23:11:16+02:00

Dette afhænger af en række faktorer, herunder søgevolumen, konkurrence og klikpris. Som en generel regel vil vi ikke råde dig til at søge støtte fra en reklamebureau eller konsulent, før du begynder at bruge op til 5000-2.5000 kr pr. måned, da gebyrerne ikke vil udgøre en stor nok del af din samlede reklamebudget.

Passer betalt søgning til min virksomhed?2023-09-03T23:09:31+02:00

Paid Search er en god måde at udnytte den eksisterende efterspørgsel efter dine produkter og tjenester. Milliarder af søgninger finder sted hver dag på Google, Bing og internationale søgemaskiner, og Paid Search er din platform for at annoncere dine tjenester for relaterede søgninger.

Hvorfor er betalt søgemaskineannoncering vigtig?2023-09-03T23:08:28+02:00

Betalad annoncering er en af de kanaler med højest ROI, både online og offline. Når du byder på relevante søgeord for din virksomhed, kan du nå brugere, der aktivt søger efter information om det pågældende emne.

Fælles Succes

Kontakt os, og vi vil arrangere et videoopkald for at diskutere dine krav i detaljer.

Vi er kun en besked væk.

Kontakt

Titel

Go to Top