Paid Social2023-09-18T00:30:39+02:00

Paid Social

Skab lyst.

Skab handling.

Paid Social kampagner hjælper dig med at nå nye målgrupper, opbygge lyst og drive handling på tværs af sociale platforme, hvor dine kunder er aktive.

Gør sociale scrollers til kunder.

Vores paid annoncering på sociale medier

I en verden, hvor sociale medier er overalt, kan vi hjælpe dit brand med at skille sig ud. Vi udvikler kampagner på de rigtige platforme ved hjælp af den smarteste teknologi for at sikre os, at vores følelsesladede kreative arbejde hjælper dig med at skille dig ud.

Læs vores casestudier

Facebook ads

Facebook Ads er den mest populære sociale platform i verden, og den kan hjælpe dig med alt fra at skabe brand awareness til at tiltrække nye kunder. Dine kunder venter på dig!

LinkedIn ads

LinkedIn Ads er en særdeles relevant platform for B2B-virksomheder, der ønsker at nå ud til et professionelt publikum i stor skala og generere leads til deres forretning.

Youtube ads

Nå ud til potentielle kunder, mens de ser videoindhold på verdens største videosøgeplatform.

Tiktok ads

Få flere kunder og vækst til din virksomhed på den sjove måde.

Klar til at tale med en specialist?

Seneste SEO-artikler

Få indblik i branchetrends, nyheder og holdninger fra vores SEO-eksperter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Klar til at tale med en specialist?

Kanaler uafhængig, ligesom dine kunder.

Mere end halvdelen af verdens befolkning er aktive brugere af sociale medier. Det er derfor logisk, at dine kunder også er derude et sted.

Da den gennemsnitlige bruger er aktiv på omkring syv forskellige sociale medier om måneden, ved vi også godt, at vi ikke skal vælge favoritter, når det kommer til sociale platforme.

Man skal være fremsynet og tænke fremad.

Betalte sociale medier er et dynamisk landskab, hvor platforme som Meta, TikTok og LinkedIn lancerer og nedlægger produkter konstant.

Vi holder os opdateret og har agenturniveau-partnerskaber med alle de store platforme for at sikre, at dine kampagner altid er på forkant med udviklingen og bruger de nyeste teknologier og opdateringer.

Vores annoncer taler for sig selv.

I takt med, at vi bevæger os mod et digitalt landskab, der med rette prioriterer forbrugernes privatliv, bliver de tilgængelige målretningsmuligheder mere begrænsede.

Derfor prioriterer vi, hvad kunderne rent faktisk ser. Aktiverne.

Det er nemt at glemme, at hvert enkelt Paid Social-indtryk er en rigtig person, der ser en annonce, som du har betalt for at placere foran dem.

Men det er derfor, det er så vigtigt at sikre, at dine annoncer skiller sig ud og viser dit brand frem.

Mere end bare at skabe brand awareness

Betalte sociale medier er en effektiv måde at nå ud til mange mennesker med dit brand, men de bliver ofte glemt i konverteringstragten.

Hver platform har sine egne knapper, som du kan dreje på for at øge antallet af konverteringer og leads. Det gælder bare om at vide, hvornår, hvorfor og hvordan man skal dreje på dem.

Vores tilgang til Paid Social

Betalte sociale medier ændrer sig konstant. Det er også et af de mest konkurrenceprægede betalte marketingkanaler, du kan aktivere, og de fleste af dine konkurrenter vil allerede være aktive her. Så hvordan kan du sikre dig, at du ikke spilder dit budget?

Testing

Ingen betalt social strategi uden et klart og fokuseret test-setup. Tester du ikke for at forbedre dig, så taber du garanteret penge.

Teknologi

For at få mest muligt ud af dit budget, strømline dine kampagneprocesser og forbedre dine resultater integrerer vi den bedste teknologi i alle vores strategier, der sætter mennesket først.

Følelse

Når mennesker ser og hører om rigtige historier, skaber det en forbindelse til dem. Paid Social kan være det første skridt til at forbinde en potentiel kunde med dit brand. Vi kan hjælpe dig med at opbygge et ægte forhold til dit publikum, baseret på følelser og ærlighed.

Handling

Vil du drive konverteringer gennem sociale medier? Så skal du vide, hvornår dine kunder er klar til at købe. Vi hjælper dig med at skabe interesse for dit produkt eller din tjeneste, og vi sørger for, at dine potentielle kunder konverterer på det rigtige tidspunkt.

Vi er mere end en Content og PR-bureau

Hos HMedier har vi en samlet tilgang til arbejdet, hvilket betyder, at vi kan støtte dig gennem en række forskellige kanaler for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Læs vores casestudier

SEO

Vi kombinerer teknisk ekspertise, indhold og brugeroplevelse for at skabe og levere SEO-strategier, der leverer resultater og øger profitten.

Læs mere

Brand

Dit brand skal høres. Fra strategi til design hjælper vi dig med at vinde hjerter og sind, når du ikke er i rummet.

Læs mere

Paid markedsføring

Frie slip for moderne digital annoncering med en af Europas førende bureauer for paid annoncering. Nå ud til hele verden. Slå dine mål. Sæt standarden.

Læs mere

Webdesign

Vi kombinerer dybtgående ekspertise inden for SEO, strategi og UX for at skabe højhastigheds, tilgængelige websteder, der skaber et varigt indtryk og giver resultater.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Fælles Succes

Kontakt os, og vi vil arrangere et videoopkald for at diskutere dine krav i detaljer.

Vi er kun en besked væk.

Kontakt

Titel

Go to Top